panel

Ik wil dit

Fijn dat je interesse hebt in zonnepanelen. Als je contact met ons opneemt, plannen we zo snel mogelijk een afspraak in. Dit is hoe we dan te werk gaan:

1. Vul het contactformulier in

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een afspraak met een van onze Groenpand adviseurs.

2. Opname op locatie

We bespreken de techniek en mogelijkheden van zonnepanelen met je. Daarna maakt de Groenpand adviseur een opname van het dak, meterkast en bekabelingsmogelijkheden. Je wordt gevraagd om ter voorbereiding van dit gesprek de jaarafrekening van je energiemaatschappij klaar te leggen.

3. Offerte

Uit alle gegevens die verzameld zijn tijdens de opname maakt de Groenpand adviseur een compacte offerte in begrijpelijk  taal. Hierin staat een advies over het aantal te plaatsen panelen, inclusief de beste passende omvormer. Daarbij wordt aangegeven hoeveel elektriciteit je zelf kan opwekken en wat dat bespaart.  Met een duidelijke daktekening wordt vooraf aangeven hoe de panelen komen te liggen. Uiteraard komt in de offerte ook het investeringsbedrag naar voren. In Groenpand offertes zijn alle kosten inbegrepen. Dat houdt in dat er niet op een later moment nog nieuwe onkosten naar voren komen.

4. Uitvoering

Als je akkoord gaat met de Groenpand offerte, kan het geheel vaak binnen 1 maand gerealiseerd worden.

Wij voeren kleine installatieprojecten uit binnen een straal van 60km rondom Utrecht. Voor grotere projecten reizen we door heel Nederland.

Groenpand helpt gebouweigenaren energie onafhankelijk te worden.

Groenpand 2018 ©
085 401 19 12