panel

Zonnepanelen

“Nadat wij afgelopen zomer de zonnepanelen hebben laten installeren op ons dak is bijna iedereen uit de straat even komen kijken. Inmiddels zijn er bij vijf anderen ook panelen geplaatst”

Steven de Vries (Rotterdam)

Groenpand houdt zich vanaf de start bezig met zonnepanelen. Zo hebben we ons inmiddels gespecialiseerd in zonne-energie. Of het nu gaat om schuine daken, platte daken, boerenschuren of woonboten, Groenpand heeft op al deze daken zonnepanelen geplaatst. Groenpand installeert in Utrecht en omstreken maar ook elders in het land zoals bijvoorbeeld op Texel.

Compleet advies

Het energieverbruik van ieder huishouden en elk pand is anders. Wanneer we met je in gesprek gaan over zonnepanelen, kunnen we gelijk kijken naar mogelijkheden om energie te besparen. Is het wel nodig om het volledige energieverbruik op te wekken of kunnen we ook energiebesparende maatregelen realiseren? Groenpand levert zo een compleet advies op maat.
Bijkomend voordeel wanneer je naast zonnepanelen ook elektriciteit en gas bij Groenpand afneemt: we kunnen gelijk je maandelijkse voorschotbedrag naar beneden bijstellen.

Maatwerk

Om maatwerk te kunnen bieden, doen wij geen dakopmetingen op afstand. Wij komen altijd persoonlijk bij je langs en besteden veel aandacht aan details. Wij werken vanzelfsprekend uitsluitend met gecertificeerde installateurs.

Sluit je aan bij een groeiende groep pandeigenaren die energie-onafhankelijk zijn en geld besparen.
Benieuwd naar de mogelijkheden op jouw dak? Vraag een bezoek aan van een adviseur die je persoonlijke situatie opmeet.

Groenpand helpt gebouweigenaren energie onafhankelijk te worden.

Groenpand 2018 ©
085 401 19 12