panel

Groepsactie Warmtepompen Vleuten

Woon je in Veldhuizen of Vleuterwijde? Is je huis gebouwd na het jaar 2000? Dan is er een grote kans dat je huis geschikt is voor een warmtepomp. Met een warmtepomp bespaar je altijd energie en ben je meestal ook goedkoper uit dan met een CV-ketel. Daarbij help je Nederland (en de Groningers) om van het gas af te komen. Doe daarom mee met de groepsactie warmtepompen in Vleuten (Vleuterweide en Veldhuizen)!

Inkoopactie

In jouw wijk (Veldhuizen of Vleuterweide) organiseren we een groepsactie voor warmtepompen. We kopen met de hele wijk massaal warmtepompen in (materialen en installatie). We kunnen hierdoor een flink inkoopvoordeel behalen en daardoor nóg goedkoper uit zijn met een warmtepomp. De actie wordt georganiseerd en uitgevoerd door het Utrechtse bedrijf Groenpand dat zich inzet voor CO2-neutrale gebouwen en zich specialiseert in duurzame installaties zoals warmtepompen, laadpalen en zonnepanelen.

Bewonersavond

Maken warmtepompen veel lawaai? Krijg ik mijn huis dan nog wel warm? Zijn er geen andere manieren om van het gas af te komen? Hoe snel heb ik dit eigenlijk terugverdiend?
Voor een antwoord op deze en andere vragen kom je naar de bewonersavond in Vleuten. Op 29 mei was er een bewonersavond, bij voldoende interesse wordt er nog een tweede bewonersavond georganiseerd.

Meer weten?

Wil je meer weten over warmtepompen? Een berekening zien of die warmtepompen eigenlijk wel terug te verdienen zijn? Kijk op onze pagina over warmtepompen of meld je hieronder direct aan om mee te doen.

Contact

Voor vragen of opmerkingen over deze actie kun je terecht bij:
Joren Harmanny
085-4011912
info@groenpand.nl

Gronings gas

Weet jij al hoe je van het gronings gas af gaat komen? Dit is je kans! Dus doe mee met onze groepsaankoop voor een warmtepomp en schrijf je nu in.

Groenpand helpt gebouweigenaren energie onafhankelijk te worden.

Groenpand 2018 ©
085 401 19 12