panel

Energiescan

“Uit de energiescan bij ons op kantoor bleek dat we 30% kunnen besparen. Nooit geweten dat er zoveel laaghangend fruit was in ons pand. Dat zijn we eerst maar eens gaan aanpakken. ”
Gerard Klijn (Ondernemer in Sliedrecht)

Om energiebesparing te realiseren is inzicht nodig. Welke maatregel levert wat op? Een energiescan van Groenpand is hiervoor een perfect middel. Een van onze gecertificeerde adviseurs maakt een opname van je pand. Het gaat hierbij om de diverse installaties, isolatie en verlichting. Ook wordt gekeken naar mogelijkheden voor het zelf opwekken van energie door middel van bijvoorbeeld  zonnepanelen of een warmtepomp.

Groenpand werkt samen met Klimaatroute voor de uitvoering van energiescans door heel Nederland. Samen voeren we ieder jaar honderden scans uit. Kijk voor onze werkwijze naar het onderstaande filmpje:

Je eigen energie bespaarrapport

In een overzichtelijk rapport staat welke besparingsmaatregelen mogelijk zijn. Hierbij wordt ook de investering, de gerealiseerde reductie in energiegebruik en de terugverdientijd gepresenteerd. Zo krijg je snel en overzichtelijk inzicht in je eerste grote bespaarmogelijkheden. Groenpand helpt vervolgens de energiebesparende maatregelen te realiseren.

Groenpand helpt gebouweigenaren energie onafhankelijk te worden.

Groenpand 2018 ©
085 401 19 12