Maatwerk2021-10-29T13:35:16+02:00

Over Groenpand Maatwerk

Een bedrijfspand vergroenen of een woning volledig gasloos maken, is maatwerk. En het is noodzakelijk om naar een duurzame toekomst te gaan. Daarom werken we binnen Groenpand niet alleen aan gestandaardiseerde oplossingen die we in één dag kunnen afronden, maar bieden we ook maatwerk aan. Hier gaan we veel verder dan de standaard beschikbare oplossingen.

Wat we doen

Binnen Groenpand Maatwerk hakken we abstracte, duurzame vraagstukken op in hapklare blokken. In de basis kun je voor al je verduurzamingsvraagstukken bij ons terecht. Van 30 zonnepanelen op je bedrijfspand, tot een compleet Groenpand met zonnepanelen, warmtepomp, groendaken, isolatieverbetering, laadpalen, elektriciteitsmanagement en analyses.

Het energieverbruik van ieder pand is anders en kent daarbij haar eigen uitdagingen. Wij komen altijd persoonlijk bij je langs en besteden aandacht aan de details. Groenpand levert volgens deze werkwijze, altijd, een compleet advies op maat. Naast adviseurs en ingenieurs heeft Groenpand Maatwerk ook gekwalificeerde projectleiders en installateurs om het project daadwerkelijk uit te voeren.

Wie we zijn

Projecten waar we trots op zijn

2021-10-29T15:10:35+02:00

Wooncomplex in Deventer

Voor elke bewoner zonnepanelen, in totaal dus 430. Dat is het aantal panelen Groenpand op een wooncomplex in Deventer mocht installeren, in opdracht van SW Vastgoedverbetering. Een mooie puzzel, vertelt onze projectleider Tristan.

2021-10-29T13:12:12+02:00

Pallas Athene College Ede

Op het dak van het Pallas Athene College in Ede installeerde Groenpand 463 zonnepanelen, genoeg voor zo'n 30 huishoudens. De panelen zijn voor de school een stap richting verdere verduurzaming van het schoolgebouw en het betrekken van leerlingen hierbij.

2021-10-29T15:04:05+02:00

Appartementencomplex U-RBN

In de wijk Leidsche Rijn in Utrecht realiseerden we in samenwerking met een VVE 185 zonnepanelen op het dak van appartementencomplex U-RBN.

Kom direct in contact met Groenpand Maatwerk

Bent u voornemens uw bedrijfspand te vergroenen of bent u een particulier die op meerdere vlakken wilt verduurzamen? Neem dan gerust, vrijblijvend contact op via onderstaande knop.

Ga naar de bovenkant