panel

Buurtactie Zonnepanelen

Hebben je buren zonnepanelen en heb je ook interesse? Of heb je het tuinbord van Groenpand gezien en wil je meedoen aan onze buurtactie zonnepanelen? Doe mee met de actie in jouw buurt en krijg nu één zonnepaneel gratis!

Groenpand - Buurtactie zonnepanelen Zwolle stadshagen

Wat is de buurtactie zonnepanelen van Groenpand?

In een aantal regio’s in Nederland is Groenpand zeer actief met de installatie van zonnepanelen. Dit zijn bijvoorbeeld de wijk Stadshagen in Zwolle, het eiland Terschelling, regio Giessenlanden en de wijk Zestienhoven in Rotterdam Noord. Omdat we daar regelmatig een aantal zonnepanelensystemen in één keer installeren, levert ons dat een kostenbesparing op, door minder transport en opstartkosten en door een inkoopvoordeel. Die kostenbesparing willen we graag doorvertalen naar jou als klant. Daarom geven we iedereen die zich aanmeldt voor de buurtactie zonnepanelen, een gratis zonnepaneel.

Waar loopt de buurtactie momenteel al?

De buurtactie zonnepanelen loopt momenteel in een aantal regio’s in Nederland die zijn aangegeven op onderstaande kaart. Heb je interesse om een nieuwe buurtactie te starten? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn de actievoorwaarden?

Er zijn twee voorwaarden om mee te kunnen doen:

  1. Er zijn bij jou in de buurt nog minimaal 2 anderen die mee willen doen met de buurtactie (in totaal dus minimaal 3 aanmeldingen per actie)
  2. Je koopt via ons minimaal 6 zonnepanelen

Hoe kun je meedoen?

Meedoen met de buurtactie is simpel. Geef je contactgegevens aan ons door en vermeld in de opmerkingen dat je mee wilt doen aan de buurtactie. Als er nog te weinig aanmeldingen in jouw buurt, zijn kun je ook zelf bij je buurtgenoten rondvragen of zij interesse hebben mee te doen.

 

Groenpand helpt gebouweigenaren energie onafhankelijk te worden.

Groenpand 2018 ©
085 401 19 12