Rosan Bronckers

Mijn naam is Rosan Bronckers, 33 jaar, en sinds 1 juli mag ik onderdeel uitmaken van het Groenpand team als klantadviseur!

Zelf ben ik geboren en getogen in Utrecht, daar heb ik ook de studie Product Design & Engineering (werktuigbouwkunde) gevolgd. Ik heb een passie voor reizen en ben na mijn studie veel op reis geweest en heb vele wereldwonderen bezocht. Nu, jaren later, ben ik weer gesetteld in Utrecht en woon ik samen met de kat en konijnen.

Tijdens mijn reis zag ik hoe vervuild de wereld is en werd ik bewust van het milieu impact en mijn eigen impact. Sindsdien houd ik mij bezig met duurzaamheid en heb ik mij ingezet bij diverse duurzame projecten en duurzame festivals. Ook heb ik in mijn nieuwe huis het interieur en tuin omgebouwd met gerecyclede materialen in de trant van DIY projectjes.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met van alles en nog wat. Graag spreek ik met vrienden en familie af, daarmee ga ik vaak wandelen in natuurgebieden of doe ik een drankje in de stad. Thuis geniet ik van tuinieren en de diertjes. Verder speel ik piano en bezoek ik graag (wanneer het weer kan) culturele evenementen en muziekconcerten.