Lisanne van den Bos

Klantadviseur

Wie ben je?

Hoi! Ik ben Lisanne van den Bos en ik werk sinds mei 2017 bij Groenpand. Ik werk hier als klantadviseur, dus ik probeer alle vragen per mail en telefoon zo goed mogelijk op te lossen. Als je naar Groenpand belt, krijg je dus waarschijnlijk mij aan de lijn! Daarnaast regel ik een groot deel van de energielevering en doe ik nog wat kleine projecten ernaast.

Waarom werk je bij Groenpand?

Ik heb environmental biology gestudeerd aan de Universiteit Utrecht, in de richting van natuurbehoud en ecologie. Ik vind duurzaamheid belangrijk en werk graag in een organisatie die aan een duurzame wereld werkt.

Wat doe je verder nog met je leven?

Ik vind het heel leuk om te dansen, dus dat doe ik dan ook graag! Ik volg verschillende danslessen en dans ook graag tijdens het uitgaan . Ook vind ik het altijd erg gezellig om met vriendinnen af te spreken, ga ik af en toe eens een rondje hardlopen en ga ik graag de natuur in. Verder wil ik graag veel van de wereld zien, dus ga ik wanneer het mogelijk is op reis, waarbij ik het daarna leuk vind om fotoboeken te maken van mijn avonturen.