Linde de Vries

Klantadviseur

Waar kom je vandaan?

Ik ben opgegroeid in Bosch en Duin, hier ben ik opgegroeid in een woon en werkgemeenschap voor mensen met een beperking, waar mijn ouders werkten. Mijn schooltijd heb ik doorgebracht op de Vrije School. Hierna heb ik Humanistiek gestudeerd. Ik zocht na mijn bachelor een studie waarbij ik mijn interesse in de menselijke en sociale kant, met mijn passie voor duurzaamheid en natuur kon combineren. Deze combinatie heb ik gevonden in een master in de richting van communicatie en innovatie in Wageningen. Hierna heb ik korte tijd bij Podium gewerkt, ik heb hier met veel verschillende communicatieopdrachten mogen kennismaken. Ook daar heb ik al zoveel mogelijk opdrachten rondom duurzaamheid opgepakt.

Waarom werk je bij Groenpand?

Ik werk graag bij een organisatie die zowel aan de voor en de achterkant ook echt doet waar deze voor staat! Groenpand past bij me omdat het een jong, energiek, innovatief en gemotiveerde organisatie is. Hier werk ik elke dag vanuit mijn idealen, dat geeft energie.

Wie of wat inspireert je?

De laatste tijd ben ik me steeds meer in het verdiepen in permacultuur, als visie op het inrichten voor mijn tuin, maar ook breder, op persoonlijk, sociaal en maatschappelijk gebied. Welke kwaliteiten zijn ergens aanwezig en hoe kunnen deze optimaal met elkaar in verbinding worden gebracht?

Wat doe je verder nog?

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, dat komt tot uitdrukking op allerlei gebieden. Ik hou van tuinwerk, dans, tekenen & schilderen, papier scheppen, fietsen, fotografie...

Wat wilde je vroeger worden?

Vroeger wilde ik altijd boerin worden.