panel

Ruben Steendam

ICT medewerker

Wie ben je?
Bij zo’n vraag ben ik toch altijd geneigd om maar te beginnen over wat ik doe in werk en vrije tijd. Maar is dit ook wie ik ben?
In elk geval: Ik ben Ruben een lange blonde gast van 21 jaar. Ik studeer Kunstmatige Intelligentie en Informatiekunde in Utrecht. Daarnaast ben ik praeses (voorzitter) bij de VGSU en heb ik een eigen bedrijf. Al met al houd ik mezelf vrij goed bezig, want ja niks doen is ook maar saai. Buiten al deze bezigheden mag ik graag met vrienden afspreken, thuis, in een koffietentje of op een terras. Daarnaast ben ik elke donderdag op soos te vinden. Ik woon overigens ook in Utrecht, in het mooie overvecht.
Fun fact: In de zomer werk ik elk jaar weer op een camping in de keuken/bar, dit is altijd bijzonder leuk en gezellig.
Waarom werk je bij Groenpand?
Via de VGSU hoorde ik dat Groenpand nieuwe mensen zocht, sinds ik al een eigen bedrijf had in de ICT leek dit me een mooie kans om een nieuwe klant aan de haak te slaan. Zo gezegd zo gedaan, een mailtje en een gesprek later was ik aangenomen, in loondienst welteverstaan. Op deze manier ben ik volledig onderdeel van het team en dus ook welkom bij de teamuitjes en de vrijmibo’s.
Ohja Groenpand is ook nog eens heel leuk om te werken, het is altijd gezellig en ik krijg echt zelf verantwoordelijkheid.
Wat vind je leuk en wat minder leuk aan je werk?
Zoals gezegd is het leuk dat je bij Groenpand echt verantwoordelijk bent voor jouw werk. Wat jouw taken zijn dat is jouw zaak en daar zullen anderen zich niet mee bemoeien. Dit zorgt ervoor dat je kwaliteit wilt afleveren en ook dat jouw werk echt jouw werk wordt.
Wat minder leuk is dat ik altijd op het kantoor zit en dus niet echt weg ga om een klus uit te voeren. (Nu zal ik er wel bij zeggen dat het hier prima vertoeven is, met koffie, thee en voldoende eten.)

werkvelden: ICT, automatisering

Gestart bij Groenpand: september 2017

“ There is nothing permanent except change. “

- Heraclitus

Groenpand helpt gebouweigenaren energie onafhankelijk te worden.

Groenpand 2018 ©
085 401 19 12