panel

Lise Heijmans

Marketing medewerker

Wie ben je?

Ik ben Lise, 25 jaar en woonachtig in Utrecht samen met mijn vriend. Oorspronkelijk kom ik uit Noord-Brabant, maar voor mijn studie ben ik in Utrecht gaan wonen. Inmiddels ben ik bijna afgestudeerd in de richting van Milieu- en maatschappijwetenschappen. Duurzaamheid is al een aantal jaren een belangrijk thema in mijn leven. Ondertussen eet ik vegetarisch, leen ik mijn kleding bij een kledingbibliotheek en ben ik dagelijks bezig om mijn leven nog duurzamer in te richten. Ik haal veel voldoening uit het creëren van een duurzamer leven 🙂 Want soms is het inderdaad even zoeken naar een duurzaam alternatief, maar het maakt het leven naar mijn mening zo veel leuker!

Wat is je functie bij Groenpand?

Ik verzorg de marketing, wat inhoudt dat ik de social media kanalen bijhoud en campagnes opzet. In deze functie kan ik zowel mijn passie voor duurzaamheid als mijn creativiteit kwijt.

Waarom werk je juist bij Groenpand?

Voor mijn studie Milieu- en maatschappijwetenschappen heb ik voor Groenpand samen met 5 andere medestudenten een onderzoek geschreven over groendaken. Dit was voor mij de eerste kennismaking met het duurzame bedrijfsleven en toevallig zocht Groenpand nog een enthousiast persoon om aan de slag te gaan met de marketing. En deze enthousiasteling ben ik geworden! Groenpand is een jong bedrijf wat impact wil maken, waardoor het voor mij een fantastisch bedrijf is om voor te werken.

Wat doe je verder in je leven?

Je kunt wel zeggen dat mijn passie ligt op het gebied van kleding en mode. Ik ben ontzettend graag bezig met het uitzoeken van een duurzame garderobe! Daarnaast houd ik van lekker eten, boeken lezen (het liefst dus over duurzaamheid 😉 ) en gezelligheid met vriendinnen.

Gestart bij Groenpand: juni 2018

“ Earth is what we all have in common “

Groenpand helpt gebouweigenaren energie onafhankelijk te worden.

Groenpand 2018 ©
085 401 19 12