panel

Jacob Jan Zwart

Voorman Grote Projecten

Wie ben je?

Ik ben Jacob Jan, installateur bij Groenpand. Ik ben gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen. Dit doe ik met veel plezier! Het meeste energie krijg ik van grote daken vól leggen met zonnepanelen. Naast grote projecten vind ik het ook gaaf om bij mensen thuis een mooi, strak systeem te installeren. Ik vind het een mooi moment om aan het einde van een klus mensen de hand te schudden en succes te wensen met hun eigen energie-opwekking. Nederland moet nog een grote stap maken richting een duurzame toekomst. Daar wil ik graag mijn aandeel in leveren.

Waarom werk je bij Groenpand?

Er is op het moment ontzettend veel werk in zonnepanelen. Ik heb mij bij Groenpand aangesloten omdat het een team is van enthousiaste mensen met een passie voor duurzaamheid. Het is tof om deel uit te maken van zo´n team, en met elkaar de handen uit de mouwen te steken met een blik op de toekomst.

En daarnaast?

Na me een week lekker uitgesloofd te hebben op het dak kom ik graag tot rust bij een goed glas bier, het liefst zelf gebrouwen. In het weekend ben ik dan ook vaak in mijn schuurtje te vinden. Roerend in ketels, of monsters nemend van mijn brouwsels. Ik heb zelf een brouwerij in elkaar geknutseld waar ik veel uiteenlopende bieren uit laat rollen.

werkvelden: Zonnepanelen, Warmtepompen, Grote Projecten

Groenpand helpt gebouweigenaren energie onafhankelijk te worden.

Groenpand 2018 ©
085 401 19 12