panel

Esther van Dijk

Manus-van-alles

Wie ben je?

Ik ben Esther van Dijk, de ‘assistent’ van Maria op het gebied van de administratie. Ik werk hier sinds september 2017. Ik zit nog op school, de Passie in Lunetten, in 4 VWO. Ik houd heel erg veel van muziek: ik zing graag en speel al mijn hele leven lang viool. Ik woon in Westbroek, een klein dorpje, en ben lid van de voetbalclub in het dorp ernaast; het is namelijk zo klein dat er geen sportvereniging is ;).  Ik word ook heel blij van met vriendinnen zijn.

Waarom werk je bij Groenpand?

Ik ben hier terechtgekomen door mijn broer, Koen van Dijk, die al ongeveer een jaar bij Groenpand werkt, ook als ‘flexwerker’. Hij vertelde mij dat ze nog iemand nodig hadden, die parttime bij Groenpand zou komen werken, en als administratiemedewerker bezig zou kunnen gaan.

Wat vind je leuk en wat minder leuk aan je werk?

Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren, en om te zien hoe het bedrijf in elkaar zit. Ik denk dat ik als ik hier niet was komen te werken, nooit had geweten hoe een bedrijf er eigenlijk ‘vanbinnen’ uitziet. Daarnaast is het team ook heel gezellig. Minder leuk is dat mijn taken soms veel herhaling kunnen zijn, en dat je veel van hetzelfde ziet.

 

werkvelden: Administratie, Marketing

Gestart bij Groenpand: september 2017

Groenpand helpt gebouweigenaren energie onafhankelijk te worden.

Groenpand 2018 ©
085 401 19 12