panel

Overstappen

Fijn dat je geïnteresseerd bent in lokaal opgewekte groene stroom en gas. Overstappen is heel eenvoudig. Vul hieronder je postcode en huisnummer in en doorloop het stappenplan. Kom je er niet uit? Bel ons, en je krijgt meteen iemand aan de lijn om er samen doorheen te lopen.

Waarom overstappen op groene stroom en gas?

Als je door ons de overstap laat regelen krijg je daar drie zaken voor terug die je bij de meeste andere energieleveranciers niet kunt krijgen:

  1. lokaal opgewekte, duurzame elektriciteit en gas (wind- en zonnestroom)
  2. persoonlijk contact met onze klantenservice
  3. altijd de scherpste prijzen, ook als je al jaren klant bent

Offerte

Als je er eerst even rustig over na wilt denken kan dat natuurlijk ook. Dan maken we eerst een offerte of tariefvergelijking voor je. Een van de Groenpand adviseurs kan een tariefvergelijking maken met je huidige energieleverancier. Als je je gegevens achterlaat op het contactformulier, nemen we binnen 48 uur contact met je op. Je kunt ook nu direct bellen en vragen om een offerte.

Zelf overstappen

Je kunt de overstap helemaal zelfstandig regelen via de online tool van Groenpand. Als je hieronder je postcode en huisnummer invult, volgt de rest vanzelf. Aan het einde kun je je energiecontract uitprinten of door ons laten opsturen. Deze hoef je alleen nog maar te tekenen en met een kopie van je identiteitsbewijs terug te sturen naar info@groenpand.nl. Vervolgens regelen wij de hele overstap, inclusief het opzeggen bij je huidige leverancier.

Groenpand helpt gebouweigenaren energie onafhankelijk te worden.

Groenpand 2018 ©
085 401 19 12