panel

Opdrachten voor zelfstandigen (ZZP’ers)

Wij van Groenpand geloven in een wereld die draait op duurzame energie. Die overgang naar duurzame energie kunnen we niet alleen tot stand brengen. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar gedreven en getalenteerde aanwinsten voor ons team. Kom jij ons team versterken en meebouwen aan onze missie? Hieronder vind je onze doorlopende opdrachten voor zelfstandigen.

Openstaand werk voor zelfstandigen (doorlopend)

We hebben doorlopend werk beschikbaar voor ZZP’ers. We hebben momenteel voor 2 functies werk openstaan, namelijk:

Werk aangeboden voor Monteurs (regio Utrecht)

Wij zoeken een monteur die van aanpakken weet, aanleg heeft voor techniek, de zaak graag netjes achterlaat, maar ook goed communiceert met klanten. Je belangrijkste verantwoordelijkheid is om zonnepanelen of LED verlichting te installeren bij onze particuliere en zakelijke klanten samen met onze medewerkers. Bekijk hier alle details van de functieomschrijving monteur.

Werk aangeboden voor Elektriciens (regio Utrecht)

Wij zoeken een elektricien die zorgvuldig en veilig kan werken, aanleg heeft voor techniek, de zaak graag netjes achterlaat, maar ook goed communiceert met klanten. Je belangrijkste verantwoordelijkheid is om de elektrische aansluiting van zonnepanelen of LED verlichting te verzorgen bij onze particuliere en zakelijke klanten samen met onze medewerkers. Bekijk hier alle details van de functieomschrijving elektricien.

Groenpand helpt gebouweigenaren energie onafhankelijk te worden.

Groenpand 2018 ©
085 401 19 12