panel

LED verlichting

“Uit de energiescan bleek dat ons garagebedrijf op Terschelling ieder jaar 75.000 kilo CO2 de lucht in blaast. Ongelofelijk! LED-lampen in de showroom en boven de werkplekken zijn de eerste stap om dit eens flink te veranderen.”

Jelle Cupido (Garage Terschelling)

Verlichting zorgt vaak voor 15% tot 20% van het elektriciteitsverbruik in een pand. LED verlichting is een simpele en betaalbare manier om op korte termijn veel energie en kosten te besparen. Waar LED lampen in 2010 nog in de pioniersfase zaten, is het sinds 2013 echt een volwassen product. Daarom installeert Groenpand op grote schaal LED-verlichting in huizen en kantoren. Besparingen tussen de 50% en 90% zijn vaak te realiseren.

Kwaliteit

Je vraagt je misschien af of LED verlichting wel dezelfde kwaliteit biedt als traditionele lichtbronnen. Met een proefopstelling of door sprekende voorbeelden kunnen we je eenvoudig laten zien dat je niet hoeft te twijfelen aan de kwaliteit van LED verlichting. Inmiddels bestaan er hele goede en mooie LED kooldraadlampen, dimbare LED lampen, warme en koelere kleuren en zelfs lampen die met een smartphone app aan en uit te zetten zijn.

Om maatwerk te kunnen bieden komen wij graag bij je langs om te onderzoeken welk type LED verlichting het beste bij jou past. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Groenpand helpt gebouweigenaren energie onafhankelijk te worden.

Groenpand 2018 ©
085 401 19 12