panel

Ik wil dit

Fijn dat je een energiescan wilt. Als je contact met ons opneemt, plannen we dit zo snel mogelijk in. Dit is hoe we dan te werk gaan:

1. Vul het contactformulier in

Wij nemen binnen 48 uur contact met je op voor het maken van een afspraak met een van onze Groenpand adviseurs. Je wordt gevraagd om ter voorbereiding van de afspraak de jaarafrekening van je energiemaatschappij klaar te leggen.

2. Energiescan op locatie

Een deskundig en gecertificeerd energieadviseur brengt je een bezoek voor de energiescan. Afhankelijk van de grootte van het pand zal dit tussen de één en twee uur in beslag nemen. Daarbij dient iemand aanwezig te zijn die antwoord kan geven op eventuele vragen van de adviseur.

3. Terugkoppeling

Uit alle gegevens die verzameld zijn tijdens de scan, maakt de Groenpand adviseur een compact en begrijpelijk energie-rapport over je pand. Voor de presentatie wordt apart een afspraak gemaakt. Tijdens dit gesprek worden alle maatregelen toegelicht.

4. Uitvoering maatregelen

Groenpand helpt je stapsgewijs bij de uitvoering van de maatregelen. Wij leveren zoveel mogelijk alles zelf en bevelen voor andere zaken geschikte partijen aan.

Groenpand helpt gebouweigenaren energie onafhankelijk te worden.

Groenpand 2018 ©
085 401 19 12