panel

Ons team

 

IJmert Muilwijk - 7x7 IJmert Muilwijk IJmert is één van de oprichters van Groenpand en houdt zich vooral bezig met de levering van stroom en gas en de energiebespaarscans. Naast Groenpand is IJmert voorzitter van Organisatie Duurzame Energie. Joren Harmanny - 7x7

Joren Harmanny

Joren is één van de oprichters van Groenpand en houdt zich veel bezig met de techniek en inkoop van zonnepanelen en LED verlichting. Joren heeft een achtergrond in milieukunde en ondernemen. Hij is een pragmatische idealist en zou zelf maar al te graag in een Groenpand willen wonen.

Henrik Looij - 7x7 Henrik LooijHenrik heeft ooit tijdens zijn studietijd al een eigen onderneming opgericht met oog op verduurzaming. Als adviseur binnen Groenpand slaat hij voor klanten de brug tussen denken en doen. Naast zijn werk voor Groenpand steekt hij veel tijd in het dichter bij de natuur brengen van mensen door NatureQuest. Sebastiaan Hameleers - 7x7 Sebastiaan HameleersSebastiaan is vanaf het eerste uur betrokken bij Groenpand. Hij was tijdens zijn studietijd landelijk voorzitter van het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO). Die kwaliteiten zet hij nu volop in voor Groenpand. Mede door hem is Groenpand actief geworden op Terschelling. Daarnaast is Sebastiaan lobbyist voor Organisatie Duurzame Energie.
Abel Naftaniel - 7x7 Abel NaftanielAbel is voor Groenpand actief in de regio Amsterdam. Door zijn achtergrond in de bouw slaat hij de brug tussen advies en realisatie. Zijn droom is om niet alleen de voorhoede, maar juist ook de trage massa mee te krijgen in verduurzaming. Johan Drost - 7x7 Johan DrostNa ruim 10 jaar succesvol zijn eigen horecazaak op Terschelling opgebouwd te hebben, heeft Johan het roer radicaal omgegooid. Door de energieverspilling in zijn eigen zaak aan te pakken zag hij de potentie voor besparing binnen het MKB. Als adviseur binnen Groenpand maakt hij die droom waar.
Bas Verkerk - 7x7 Bas VerkerkBas heeft na zijn studie milieukunde ruim 4 jaar in Canada in de biomassa-energie gewerkt. Ook dichter bij huis zag hij enorme kansen voor energiebesparing. Als adviseur voor Groenpand in de regio Zwolle inspireert hij particulieren en bedrijven om stappen te zetten in het vergroenen van panden. Marinus Buijs - 7x7 Marinus BuijsMarinus is als zeer ervaren elektricien bij Groenpand betrokken. Hij is erkend Zonnekeur installateur, Landelijk Erkend Elektrotechnisch Installateur en VCA gecertificeerd. Marinus heeft zich gespecialiseerd in elektrotechnische werkzaamheden, maar is als groot liefhebber van de zon ook vaak zat op het dak te vinden.
Jordy Agues - 7x7 Jordy AguesOp bijgevoegde foto is Jordy te zien op het oudste dak van Kampen voor de plaatsing van zonnepanelen. Als gecertificeerd elektricien voert Jordy regelmatig complexe klussen uit voor Groenpand. Daarnaast is Jordy Europees kampioen BMX. Jan Drost - 7x7 Jan DrostJan is één van de meest ervaren zonnepanelen installateurs van de Benelux. Hij heeft jarenlange ervaring in met name Nederland en België en is (samen met collega’s) verantwoordelijk voor de plaatsing van duizenden zonnepanelen. Jan heeft ook ruime ervaring met LED verlichting.

Groenpand helpt gebouweigenaren energie onafhankelijk te worden.

Groenpand 2015 ©
085 401 19 12